Medewerkers

Ons team bestaat uit twee tandartsen, drie assistentes, twee baliemedewerksters en een praktijkondersteuner.

Aukje van Wayenburg (tandarts)

Aukje van Wayenburg is in 1999 afgestudeerd als tandarts. Daarna heeft zij gedurende een half jaar haar docent in ‘s-Hertogenbosch vervangen en vervolgens een korte tijd in Oudewater gewerkt.

Vanaf februari 2000 is Aukje werkzaam als tandarts in Apeldoorn, waar zij is begonnen in een samenwerking met tandarts Van Domburg Scipio. Per maart 2014 is Aukje voor zichzelf begonnen in de Maten.

Naast algemene tandheelkunde legt Aukje de nadruk op cosmetische tandheelkunde. Verder staat zij bekend om haar engelengeduld met kinderen.

BIG registratienummer: 69050685202.

Simon Visser (tandarts / implantoloog)

Met ingang van 20 mei 2019 werkt Simon Visser als tandarts bij onze praktijk. Naast de reguliere tandheelkundige behandelingen, kunt u bij hem terecht voor behandelingen van parodontitis, implantaten en kleine chirurgische ingrepen.

Hij heeft zijn opleiding tot tandarts gedaan aan de ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam) en is momenteel in opleiding om erkend implantoloog te worden.

BIG registratienummer: 59924587802.

Ronda (baliemedewerkster)

Ronda is jarenlang werkzaam binnen ons team als tandartsassistente met een schat aan ervaring. Vanaf september 2014 heeft ze gekozen als baliemedewerkster te werken.

Eline (baliemedewerkster)

Met jarenlange ervaring als baliemedewerkster binnen de tandheelkunde versterkt Eline sinds 1 juli 2019 ons team achter de balie.

Suzanne (preventiesassistente)

Suzanne heeft ruime ervaring als tandartsassistente. Ze is sinds september 2014 in ons team gekomen en ze werkt op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend in de praktijk. Maart 2016 heeft Suzanne haar diploma behaald voor preventieassistente.

Wilma (tandartsassistente)

Ook Wilma werkt al vele jaren binnen ons team als tandartsassistente en heeft evenals Ronda een schat aan ervaring. Wilma werkt in de praktijk op maandag en dinsdag.

Aleyna Aydin (tandartsassistente)

Aleyna is op 10 juni 2019 – direct na het behalen van haar diploma – gestart als tandartsassistente bij onze praktijk.

Emiel van Ommeren

Emiel ondersteunt de praktijk voornamelijk achter de schermen, maar u kunt hem ook regelmatig achter de balie ontmoeten.

v.l.n.r. Aukje, Wilma, Suzanne en Ronda