Medewerkers

Ons team bestaat uit twee tandartsen, een mondhygiëniste, drie preventie-assistenten, twee baliemedewerksters en een praktijkondersteuner.

Aukje van Wayenburg (tandarts)

Aukje van Wayenburg is in 1999 afgestudeerd als tandarts. Daarna heeft zij gedurende een half jaar haar docent in ‘s-Hertogenbosch vervangen en vervolgens een korte tijd in Oudewater gewerkt.

Vanaf februari 2000 is Aukje werkzaam als tandarts in Apeldoorn, waar zij is begonnen in een samenwerking met tandarts Van Domburg Scipio. Per maart 2014 is Aukje voor zichzelf begonnen in de Maten.

Naast algemene tandheelkunde legt Aukje de nadruk op cosmetische tandheelkunde. Verder staat zij bekend om haar engelengeduld met kinderen.

BIG registratienummer: 69050685202.

Rianne Rutte (tandarts )

Met ingang van 22 augustus 2022 werkt Rianne als tandarts bij onze praktijk. Zij heeft meer dan 15 jaar ervaring in de algemene tandheelkunde en is gespecialiseerd in de behandeling van snurken en slaapapneu. Rianne heeft haar accreditatie bij de NVTS (Nederlandse vereniging voor Tandheelkundige Slaapgeneeskunde) behaald. Door haar ervaring en een goed netwerk zijn al veel snurk- en/ of apneuproblemen verholpen.

Rianne werkt op maandag en dinsdag in onze praktijk.

BIG registratienummer: 99909227102

Aniek Van Vemde (tandarts)

Aniek werkt op dinsdagmiddag/avond en op donderdag in onze praktijk

BIG registratienummer 49929873002

Sylwia Trawińska (tandarts)

Sylwia werkt op maandag en vrijdagochtend in onze praktijk

BIG registratienummer 49929873002

Tahmina Chawosh (geregistreerd mondhygiëniste)

Tahmina is geregistreerd mondhygiëniste en heeft ruime ervaring met het behandelen van kinderen.

BIG registratienummer: 29927464679.

Eline (baliemedewerkster)

Met jarenlange ervaring als baliemedewerkster binnen de tandheelkunde versterkt Eline sinds 1 juli 2019 ons team achter de balie.

Jan Tinus (preventie assistent)

Lisa (preventie assistente)

Lisa heeft ruime ervaring als tandartsassistente en werkt vanaf april 2022 in onze praktijk. Lisa werkt in de praktijk van maandag tot en met donderdag.

Aleyna (preventie assistente)

Aleyna is op 10 juni 2019 – direct na het behalen van haar diploma – gestart als tandartsassistente bij onze praktijk. Inmiddels is zij ook gediplomeerd preventie assistente.

Emiel van Ommeren (praktijkmanager)

Emiel ondersteunt de praktijk voornamelijk achter de schermen, maar u kunt hem ook regelmatig achter de balie of aan de stoel ontmoeten.

Gerlinda (baliemedewerkster)

Gerlinda is vanaf december 2019 gestart als baliemedewerkster bij onze praktijk. Ook zij heeft ruime ervaring als baliemedewerkster binnen de tandheelkunde.