Medewerkers

Ons team bestaat uit twee tandartsen, een mondhygiëniste, vier assistentes, twee baliemedewerksters en een praktijkondersteuner.

Aukje van Wayenburg (tandarts)

Aukje van Wayenburg is in 1999 afgestudeerd als tandarts. Daarna heeft zij gedurende een half jaar haar docent in ‘s-Hertogenbosch vervangen en vervolgens een korte tijd in Oudewater gewerkt.

Vanaf februari 2000 is Aukje werkzaam als tandarts in Apeldoorn, waar zij is begonnen in een samenwerking met tandarts Van Domburg Scipio. Per maart 2014 is Aukje voor zichzelf begonnen in de Maten.

Naast algemene tandheelkunde legt Aukje de nadruk op cosmetische tandheelkunde. Verder staat zij bekend om haar engelengeduld met kinderen.

BIG registratienummer: 69050685202.

Simon Visser (tandarts / implantoloog)

Met ingang van 20 mei 2019 werkt Simon Visser als tandarts bij onze praktijk. Naast de reguliere tandheelkundige behandelingen, kunt u bij hem terecht voor behandelingen van parodontitis, implantaten en kleine chirurgische ingrepen.

Hij heeft zijn opleiding tot tandarts gedaan aan de ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam) en is momenteel in opleiding om erkend implantoloog te worden.

BIG registratienummer: 59924587802.

Tahmina Chawosh (geregistreerd mondhygiëniste)

Tahmina is geregistreerd mondhygiëniste en heeft ruime ervaring met het behandelen van kinderen.

BIG registratienummer: 29927464679.

Eline (baliemedewerkster)

Met jarenlange ervaring als baliemedewerkster binnen de tandheelkunde versterkt Eline sinds 1 juli 2019 ons team achter de balie.

Jan Tinus (preventie assistent)

Monique (preventie assistente)

Monique heeft ruime ervaring als tandartsassistente en werkt vanaf oktober 2019 in onze praktijk. Monique werkt in de praktijk op maandag en dinsdag.

Aleyna (preventie assistente)

Aleyna is op 10 juni 2019 – direct na het behalen van haar diploma – gestart als tandartsassistente bij onze praktijk. Inmiddels is zij ook gediplomeerd preventie assistente.

Emiel van Ommeren

Emiel ondersteunt de praktijk voornamelijk achter de schermen, maar u kunt hem ook regelmatig achter de balie ontmoeten.

Gerlinda (baliemedewerkster)

Gerlinda is vanaf december 2019 gestart als baliemedewerkster bij onze praktijk. Ook zij heeft ruime ervaring als baliemedewerkster binnen de tandheelkunde.